Μονογονιός από άστεγη κατάφερε να βρει σπίτι: Χρειάζεται βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Μονογονιός από άστεγη κατάφερε να βρει σπίτι: Χρειάζεται βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Κατάφερε σιγά σιγά να σταθεί στα πόδια της μητέρα μονογονιός η οποία από άστεγη και άνεργη, πλεόν κατάφερε να ενοικιάσει σπίτι.

Οι αρμόδιες αρχές βοήθησαν την μητέρα τους τελευταίους οκτώ μήνες παραχωρόντης στέγη με τα παιδιά της σε ξενοδοχείο μέχρι να σταθεί στα πόδια της.

Οπως αναφέρεται και σε δημοσίευση της η εθελοντική ομάδα «For a better World» η μητέρα κάνει μια «καλή νέα άρχη  αφού βρήκε σπίτι επιτέλους να ενοικιάσει και να στεγαστεί με τα μωρά της αλλά δυστυχώς δεν τις έχουν μείνει χρήματα να καλύψει τις βασικές ανάγκες τους. Θα χρειαστεί βοήθεια γιατί ξεκινά από το 0 και πάλι».

Η λίστα με τις ανάγκες της :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου   

Η ευχή του Καγκελαρίου Αυστρίας για τερματισμό της διαίρεσης της Κύπρου  

Την ευχή σύντομα να επιλυθεί το πρόβλημα της διαίρεσης της Κύπρου εξέφρασε ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη μετέβησαν στο Δημαρχείο Λευκωσίας και στη συνέχεια περιηγήθηκαν κατά μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός.

BEST OF TOTHEMAONLINE