Εισαγγελική έρευνα μετά την προτροπή Μπέου «να μαυρίσουν στο ξύλο» υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Εισαγγελική έρευνα μετά την προτροπή Μπέου «να μαυρίσουν στο ξύλο» υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στη διάρκεια συνέντευξης την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου είχε προτρέψει τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να δείρουν τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.

O Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη της Δευτέρας στην οποία είχε επιτεθεί εκ νέου στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, είχε ζητήσει από επαγγελματίες που έλαβαν «μπιλιετάκια» ώστε να πληρώσουν τα χρέη τους από την χρήση τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία, «να οργανωθούν και να μαυρίσουν στο ξύλο» τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.