Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από τραυματισμό - Του επιτέθηκε ο συνάδελφος του

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από τραυματισμό - Του επιτέθηκε ο συνάδελφος του

Συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 03 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή Alpha Kαλημέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, οι Αρχές έλαβαν πληροφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, για τραυματισμένο πρόσωπο σε συγκεκριμένο εργοστάσιο στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν ένα άνδρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν φαίνεται ότι συνάδελφος του, επίσης αλλοδαπός, μετά από κάποια παρεξήγηση που είχαν για εργασιακά θέματα, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Ο δράστης συνελήφθη μια ώρα μετά, ο οποίος φαίνεται να είναι παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE