Στον ανακριτή οι 4 που ξυλοκόπησαν Γάλλο τουρίστα σε μπαρ στο Ρέθυμνο - Η κατάσταση ξέφυγε λόγω της έντασης, υποστηρίζουν

Στον ανακριτή οι 4 που ξυλοκόπησαν Γάλλο τουρίστα σε μπαρ στο Ρέθυμνο - Η κατάσταση ξέφυγε λόγω της έντασης, υποστηρίζουν

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν οι τέσσερις νεαροί που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου Γάλλου τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι θα υποστηρίξουν στην απολογία τους ότι δεν είχαν πρόθεση να του προκαλέσουν σοβαρή βλάβη, αλλά η κατάσταση ξέφυγε εξαιτίας της έντασης.

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή, όταν ένας από τους νεαρούς Κρητικούς άρπαξε ένα μπουκάλι αλκοόλ που κρατούσε ο Γάλλος και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ οι γονείς του βρίσκονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MEGA.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE