ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 35χρονος Ιωάννης Στυλιανού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται ο 35χρονος Ιωάννης Στυλιανού - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείται, για έκτιση ποινής φυλάκισης διάρκειας εφτά (7) χρόνων, που του επιβλήθηκε ερήμην του, αφού παρέλειψε να παρουσιαστεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, για επιβολή ποινής, για αδικήματα εμπορίας ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Στυλιανού, ημερομηνία γέννησης 02/11/1988, από Λευκωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για την υπόθεση φυγοδικίας και για την έκτιση της ποινής φυλάκισης, που του έχει επιβληθεί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498 ή με το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-808625, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, μετά από εκδίκαση υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών, και προμήθειας ναρκωτικών, τον Μάιο, 2024, έκρινε ένοχο τον 35χρονο. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο διέταξε όπως ο 35χρονος, ο οποίος τότε είχε παρουσιαστεί ενώπιον του, παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου, για επιβολή ποινής, σε ημερομηνία τον Ιούλιο, 2024 και τον αποδέσμευσε. Τον Ιούλιο, 2024, ο 35χρονος παρέλειψε να παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο την ίδια μέρα, επέβαλε σε αυτόν, ερήμην του, ποινή φυλάκισης εφτά χρόνων.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 35χρονος, αφορά στην κατοχή ποσότητας κάνναβης, βάρους τριών κιλών περίπου, που εντοπίστηκε μετά από ανακοπή του, από μέλη της Αστυνομίας, ενώ αυτός διακινείτο με αυτοκίνητο, μαζί με άλλο ένα πρόσωπο, σε περιοχή στη Λευκωσία, τον Φεβρουάριο, 2022.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θλίψη για τον 43χρονο Άλκη: Αναμένεται η νεκροτομή για να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του

• Κάμερες τροχαίας: Ανάβει το φλας σε νέα σημεία στη Λεμεσό - Δείτε πότε και πού

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου



Έστειλε μηνύματα πριν τον αγώνα ο Χαρτσιώτης: «Να μην μετατρέπουμε τα ματς σε ρινγκ»

Έστειλε μηνύματα πριν τον αγώνα ο Χαρτσιώτης: «Να μην μετατρέπουμε τα ματς σε ρινγκ»

Το ποδόσφαιρο είναι ένα υγιές άθλημα και δεν πρέπει να μετατρέπουμε τους αγώνες σε ρινγκ, διαμήνυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τον υψηλής επικινδυνότητας αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ και την ταυτόχρονη πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, στη Λεμεσό, την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top