Τον Ιανουάριο συνεχίζεται η δίκη 45χρονου για τον φόνο Κωνσταντινίδη

Τον Ιανουάριο συνεχίζεται η δίκη 45χρονου για τον φόνο Κωνσταντινίδη

Στις 7 Ιανουαρίου 2025 αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του 45χρονου Κώστα Αντωνίου , ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, 52 ετών από το Παραλίμνι, το βράδυ της 25ης Ιουνίου στην Ορμήδεια.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας αναφέρουν ότι κατά τη σημερινή προγραμματισμένη διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου των Βάσεων, συμφωνήθηκε όπως η δίκη συνεχιστεί στις 7 Ιανουαρίου 2025.

Ο δικαστής διέταξε όπως μέχρι τότε ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αντωνίου, που επέλεξε να δικαστεί σε δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων αντί σε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν παραδέχθηκε την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη.

Σημειώνεται ότι ο Αντωνίου είχε αναφέρει στην Αστυνομία των Βάσεων πως είχε οικονομικές διαφορές με τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, σε εργαστήριο αυτοκινήτων στο δρόμο Ορμήδειας – Ξυλοφάγου, εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE