ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Έψαχναν και δεν έβρισκαν γερανό - Σκέφτεται να αγοράσει δικό του το Υπ.Μεταφορών

Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Έψαχναν και δεν έβρισκαν γερανό - Σκέφτεται να αγοράσει δικό του το Υπ.Μεταφορών

Αντιδράσεις από πολίτες για τις ώρες αναμονής στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίων.

Αφορμή η πολύωρη αναμονή και κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε την Δευτέρα (2/9) με σοβαρό τροχαίο και άλλα τροχαία περιστατικά.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», αποκάλυψε ότι το Υπουργείο σκέφτεται την αγορά γερανού ή την σύναψη συμφωνίας για εξασφάλιση προτεραιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές έψαχναν γερανό για πάνω από έξι ώρες και δεν έβρισκαν. Από τα ξημερώματα μέχρι τις πρωινές ώρες δεν είχε βρεθεί γερανός για να μετακινήσει το σκυβαλοφόρο παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες των αρμόδιων αρχών.

Από την πλευρά του ο Υπ.Μεταφορών ανέφερε ότι στις σκέψεις του Υπουργείου είναι «Να αποκτήσουμε δικό μας γερανό ή να κάνουμε σύμβαση με προτεραιότητα με το κράτος, με τους ιδιώτες, ώστε να μην υπάρχει η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε» στα τελευταία τροχαία, ιδιαίτερα στη σοβαρή οδική σύγκρουση με σκυβαλοφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος έμεινε κλειστός για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο αλλά και στον παλαιό δρόμο όπου γινόταν η διοχέτευση των οδηγών από τις ανάλογες ρυθμίσεις της τροχαίας.

Όπως εξήγησε ο Υπουργός,  στόχος είναι να βρεθεί λύση ώστε να συντομεύσει ο χρόνος ανταπόκρισης, παρότι το περιστατικό με το σκυβαλοφόρο ήταν τόσο σοβαρό που οι Αρχές και αρμόδιοι φορείς έκαναν υπερπροσπάθειες για να ανοίξουν οι λωρίδες.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θλίψη για τον 43χρονο Άλκη: Αναμένεται η νεκροτομή για να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του

• Κάμερες τροχαίας: Ανάβει το φλας σε νέα σημεία στη Λεμεσό - Δείτε πότε και πού

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου



Έστειλε μηνύματα πριν τον αγώνα ο Χαρτσιώτης: «Να μην μετατρέπουμε τα ματς σε ρινγκ»

Έστειλε μηνύματα πριν τον αγώνα ο Χαρτσιώτης: «Να μην μετατρέπουμε τα ματς σε ρινγκ»

Το ποδόσφαιρο είναι ένα υγιές άθλημα και δεν πρέπει να μετατρέπουμε τους αγώνες σε ρινγκ, διαμήνυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τον υψηλής επικινδυνότητας αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ και την ταυτόχρονη πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, στη Λεμεσό, την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top