Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις πολιτογραφήσεις

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τις πολιτογραφήσεις

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία πραγματοποιείται την Τρίτη, στις 10:00, για υποθέσεις πολιτογραφήσεων ξένων επιχειρηματιών και επενδυτών.

Η σύσκεψή πραγματοποιείται υπό τη σκιά της ποινικής δίωξης του πρώην Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριου Δημητριάδη, μεταξύ άλλων, υπόθεση που καταχωρίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στις 30 Οκτωβρίου 2024.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη σύσκεψη θα τεθούν επί τάπητος όλες οι υποθέσεις πολιτογραφήσεων που είναι ακόμα υπό διερεύνηση από την Αστυνομία και οι οποίες είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, ώστε να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργο Σαββίδη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE