Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 30/08/2024 σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 34 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία 18χρονου, ότι τα ξημερώματα στις 30/08/2024, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, άγνωστα πρόσωπα του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Στη συνέχεια και μετά από έλεγχο που έκανε ο 18χρονος, διαπίστωσε ότι με τη χρήση της κάρτας του, έγιναν μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE