Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 30/08/2024 σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 34 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία 18χρονου, ότι τα ξημερώματα στις 30/08/2024, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, άγνωστα πρόσωπα του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Στη συνέχεια και μετά από έλεγχο που έκανε ο 18χρονος, διαπίστωσε ότι με τη χρήση της κάρτας του, έγιναν μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE