ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Έφτασαν τις 47 οι καταγγελίες από την ποδηλατική αστυνόμευση σε ένα μήνα - Τι αφορούν

Πάφος: Έφτασαν τις 47 οι καταγγελίες από την ποδηλατική αστυνόμευση σε ένα μήνα  - Τι αφορούν

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 47 εξώδικες καταγγελίες τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τον ίδιο μήνα τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης στην Πάφο πρόσφεραν σε 17 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια 9 εκδηλώσεων, διενήργησαν 22 ανακοπές και ελέγχους υπόπτων προσώπων και παρείχαν σε τρεις περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Ακόμη παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες σε περιπτώσεις που χρειάστηκε και διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προχώρησαν ακόμη κατά τον Αύγουστο στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου για πρόληψη της εγκληματικότητας, σε πεζές περιπολίες στον εμπορικό τομέα της πόλης, σε έλεγχο παραλιών σε συνεργασία με τους επί καθήκοντι ναυαγοσώστες, καθώς και σε παροχή βοήθειας στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάμερες τροχαίας: Ανάβει το φλας σε νέα σημεία στη Λεμεσό - Δείτε πότε και πού

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου

• Η κακοκαιρία Boris σαρώνει την ανατολική Ευρώπη - 4 νεκροί, εκατοντάδες πλημμυρισμένα σπίτια, χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα



Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έντονες πιέσεις από πλευράς της Άγκυρας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο την αμυντική συνεργασία Κύπρου- ΗΠΑ. Με παρασκηνιακά βήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει προσπάθειες, για ακύρωση του οδικού χάρτη διμερούς αμυντικής συνεργασίας, που υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα και αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης των δύο χωρών, για περαιτέρω αναβάθμιση και εμβάθυνση της σχέσης μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top