ΠτΔ: Αντίδωρο τιμής και εκτίμησης η παρουσία μου στην εκδήλωση για Μίκη Θεοδωράκη

ΠτΔ: Αντίδωρο τιμής και εκτίμησης η παρουσία μου στην εκδήλωση για Μίκη Θεοδωράκη

Η παρουσία του στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Μίκη Θεοδωράκη, που πραγματοποιείται στα Χανιά, της Κρήτης, αποτελεί αντίδωρο τιμής και εκτίμησης από πλευράς του κυπριακού λαού στα όσα ο μεγάλος συνθέτης έχει προσφέρει στην Κύπρο, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος απόψε στην εκδήλωση-πολιτικό μνημόσυνο για τον Μίκη Θεοδωράκη, στη Χανιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι και πάλι στην Κρήτη, στα Χανιά, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για να τιμήσω τον Μίκη Θεοδωράκη.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκ μέρους του κυπριακού λαού, να εκφωνήσω τον αποψινό λόγο, για έναν άνθρωπο που ήταν πάρα πολύ κοντά στην Κύπρο, από το 1964 που ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το νησί σε κάποιες δύσκολες στιγμές, όταν η Τουρκία ξεκίνησε να προωθεί τα διχοτομικά της σχέδια στην Κύπρο.

Έκτοτε είχε τιμηθεί από προκατόχους μου.

Η αποψινή μου παρουσία εδώ είναι ένα αντίδωρο τιμής και εκτίμησης εκ μέρους του κυπριακού λαού, για όλα όσα διαχρονικά έχει προσφέρει στην Κύπρο», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.