ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίσσεται η Λάρνακα: Τοποθετούνται μηχανές Pay & Display σε 4 σημεία - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Εξελίσσεται η Λάρνακα: Τοποθετούνται μηχανές Pay & Display σε 4 σημεία - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Μηχανές Pay & Display, που θα τεθούν σε λειτουργία το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα τοποθετήσει ο Δήμος Λάρνακας σε τέσσερα σημεία της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η αντικατάσταση των υφιστάμενων παρκόμετρων και θα λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Ηλεκτρονικής Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display) με μηχανές pay and display σε τέσσερα σημεία».

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι μηχανές είναι οι Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου, Λεωφόρος Κλεάνθη Καλογερά, Οδός Στυλιανού Λένα και Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Δ.Ι.ΠΑ., Γωνία Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και Οδού Αγίας Ελένης.

Σημειώνεται ότι «οι συγκεκριμένες μηχανές θα τεθούν σε λειτουργία από το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου και θα ελέγχονται καθημερινά, Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα».

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου Λάρνακας, προς αποφυγή επιβολής εξώδικου προστίμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάμερες τροχαίας: Ανάβει το φλας σε νέα σημεία στη Λεμεσό - Δείτε πότε και πού

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου

• Η κακοκαιρία Boris σαρώνει την ανατολική Ευρώπη - 4 νεκροί, εκατοντάδες πλημμυρισμένα σπίτια, χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα



Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έντονες πιέσεις από πλευράς της Άγκυρας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο την αμυντική συνεργασία Κύπρου- ΗΠΑ. Με παρασκηνιακά βήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει προσπάθειες, για ακύρωση του οδικού χάρτη διμερούς αμυντικής συνεργασίας, που υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα και αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης των δύο χωρών, για περαιτέρω αναβάθμιση και εμβάθυνση της σχέσης μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top