Μίκης Θεοδωράκης: Στα Χανιά το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατό του

Μίκης Θεοδωράκης: Στα Χανιά το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατό του

Με λευκά και κόκκινα λουλούδια κατακλύστηκε το μνήμα του Μίκη Θεοδωράκη στο κοιμητήριο στον Γαλατά Χανίων, μετά την τέλεση του ετήσιου μνημοσύνου για την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατό του.

Για να τιμήσουν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, στο μνημόσυνό του παρευρέθηκαν μέλη της οικογένειάς του, όπως η εγγονή του Μυρτώ, αλλά και η σύζυγος του αδελφού του Γιάννη, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της πολιτικής, κομμάτων, αρχών, φορέων και φίλοι του.

Σε δήλωσή της στο flashnews.gr, η εγγονή του μετέφερε τα συναισθήματά της με συγκίνηση. «Χτυπάει η καρδιά μου πολύ δυνατά και πάντα απο παιδί όταν ήμουν δίπλα στον παππού ένιωθα σαν να είμαι μπροστά σε έναν βράχο, σε ένα κύμα και βράχο μαζί…Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί είναι πάντα εδώ μαζί μας…Και κάθε φορά που πηγαίνουμε και σε ένα απλό ταβερνάκι ακούγοντας την μουσική του είναι σαν να μας αγκαλιάζει όλους μας…», είπε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE