Νεαρή πεζοπόρος προσπαθούσε για ώρες να κάνει αναρρίχηση σε βουνό - Έμεινε άφωνη όταν έφτασε στην κορυφή - Βίντεο

Νεαρή πεζοπόρος προσπαθούσε για ώρες να κάνει αναρρίχηση σε βουνό -  Έμεινε άφωνη όταν έφτασε στην κορυφή - Βίντεο

Η Charlie, γνωστή ως gutenfreewithcharlie στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο με την αναρρίχησή της στην Pen y Fan στην Ουαλία και δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση της όταν έφτασε στην κορυφή.

Μια γυναίκα πέρασε ώρες σκαρφαλώνοντας σε ένα βουνό, αλλά σοκαρίστηκε όταν πάτησε στην κορυφή. Η Charlie, γνωστή ως gutenfreewithcharlie στο TikTok, συχνά δημοσιεύει βίντεο στην πλατφόρμα για να τα μοιραστεί με τους οπαδούς της τα κατορθώματα της. Ωστόσο, το τελευταίο της βίντεο προκάλεσε άφθονο γέλιο στους ακόλουθούς της.

Η πεζοπόρος πέρασε μερικές ώρες περπατώντας το Pen y Fan, στο Brecon Beacons στην Ουαλία, αλλά απογοητεύτηκε τελείως όταν έφτασε στην κορυφή. Περίμενε να μπορέσει να απολαύσει τη μαγευτική θέα, να βγάλει μερικές φωτογραφίες και να μοιραστεί με τους οπαδούς της την τρομερή εμπειρία από ψηλά. Ωστόσο, το μόνο που βρήκε στην κορυφή ήταν ομίχλη.

Στη λεζάντα του ξεκαρδιστικού βίντεο έγραψε: «Η θέα στο 80% του χρόνου». Το χειρότερο ήταν ότι, όπως είπε, αποφάσισε να πάει στην πεζοπορία ειδικά για τη θέα.

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE