ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή 35χρονος που απείλησε ότι θα σφάξει τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή 35χρονος που απείλησε ότι θα σφάξει τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Στη φυλακή επιστρέφει ένας 35χρονος άντρας ο οποίος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Δεδομένου ότι ο 35χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα καθώς είχε καταδικαστεί ξανά για παρόμοιο αδίκημα, το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει το σύνολο της ποινής του και να μην έχει δυνατότητα αναστολής με την έφεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν ο άντρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και μετέβη στην οικία της. «Μπήκε μέσα στο σπίτι και το έκανε άνω κάτω, γύρισα και το βρήκα σε άθλια κατάσταση. Όταν του ζήτησα να φύγει με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα με κάψει ζωντανή», κατέθεσε η γυναίκα.

Όπως είπε στους δικαστές, ο κατηγορούμενος βγήκε πριν από λίγο καιρό από τη φυλακή, ενώ όταν τον προειδοποίησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία εκείνος την απείλησε ότι θα τη σφάξει.

Στην απολογία του ο 35χρονος ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του και παρακάλεσε τους δικαστές να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με το... καλημέρα στη Λεμεσό: Άνδρας έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου

• Καιρός: Επιτέλους πέφτει η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη



Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έντονες πιέσεις από πλευράς της Άγκυρας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο την αμυντική συνεργασία Κύπρου- ΗΠΑ. Με παρασκηνιακά βήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει προσπάθειες, για ακύρωση του οδικού χάρτη διμερούς αμυντικής συνεργασίας, που υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα και αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης των δύο χωρών, για περαιτέρω αναβάθμιση και εμβάθυνση της σχέσης μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top