Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό λόγω βλάβης - Αναλυτικά ο πίνακας

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό λόγω βλάβης - Αναλυτικά ο πίνακας

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές τόσο στην Επαρχία Λευκωσίας όσο και στην Επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στην Επαρχία Λευκωσίας διακοπές ρεύματος επηρεάζουν τις περιοχές: Αλάμπρα, Αναλιόντας, Κοτσιάτης, Μαργί και Νήσου.

Στην Επαρχία Λεμεσού, οι επηρεαζόμενες περιοχές είναι: Απεσιά, Γεράσα, Κορφή, Παλόδεια, Παραμύθα και Σπιτάλι.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι πρόκειται για βλάβες μέσης τάσης και συνεργεία της Αρχής βρίσκονται στο σημείο για αποκατάσταση των βλαβών.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, η εκτιμώμενη ώρα επαναφοράς είναι περίπου στις 15:30 σε όλες τις περιοχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE