Θεσσαλονίκη: 81χρονος θώπευε κορίτσια 13 και 14 ετών

Θεσσαλονίκη: 81χρονος θώπευε κορίτσια 13 και 14 ετών

Δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» σχηματίστηκε σε βάρος ενός 81χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη καθώς, όπως προέκυψε από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας φέρεται να θώπευσε δύο ανήλικα κορίτσια, 14 και 13 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια ανέφεραν στις Αρχές πως οι πράξεις σε βάρος τους έγιναν εντός της οικίας του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση των ανηλίκων, διότι δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης άλλων αδικημάτων εις βάρος τους που να επιβάλλουν την διενέργεια Ιατροδικαστικής Πραγματογνωμοσύνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE