ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις σχολικές μονάδες επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Στις σχολικές μονάδες επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Η νέα σχολική χρονιά 2024-2025 αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, για τους/τις εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όπως είχε δηλώσει η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, σε συνέντευξη της στο ΚΥΠΕ, η οποία δημοσιεύτηκε χθες Κυριακή, αυτή η χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη από τις προηγούμενες, «γιατί υλοποιούμε τους στόχους μας, υλοποιούμε τις πολιτικές που έχουμε εξαγγείλει».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν στις σχολικές μονάδες όλοι/όλες οι μαθητές/μαθήτριες Μέσης Εκπαίδευσης, και τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για όλα τα παιδιά των δημόσιων Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων.

Κατά τη νέα σχολική χρονιά, ο αριθμός των δασκάλων ανέρχεται σε 5.044, ενώ για φέτος, το σύνολο των εκπαιδευτικών της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης που αναμένεται να υπηρετήσουν θα ανέλθει σε 7.031.

Όσον αφορά στη Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΜΤΕΕΚ), ο αριθμός των εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών ανέρχεται σε 667.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο με το... καλημέρα στη Λεμεσό: Άνδρας έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα

• Γεμίζει Αστυνομία η Λεμεσός: Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν σήμερα λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων για τα νηπιαγωγεία

• 5+1 μάρκες οχημάτων που προτιμούν οι Κύπριοι - Εξαιρετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου

• Καιρός: Επιτέλους πέφτει η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη



Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Μπλόκο στην αμυντική συνεργασία Κύπρου-ΗΠΑ επιδιώκει η Άγκυρα - Σκληρή απάντηση Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έντονες πιέσεις από πλευράς της Άγκυρας καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο την αμυντική συνεργασία Κύπρου- ΗΠΑ. Με παρασκηνιακά βήματα, ο Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει προσπάθειες, για ακύρωση του οδικού χάρτη διμερούς αμυντικής συνεργασίας, που υπεγράφη την περασμένη Δευτέρα και αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης των δύο χωρών, για περαιτέρω αναβάθμιση και εμβάθυνση της σχέσης μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top