Βόλος: Επιτέθηκε στα πεθερικά του και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Βόλος: Επιτέθηκε στα πεθερικά του και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Προσπάθησε να προστατεύσει τους γονείς της από τον εκτός εαυτού σύζυγό της που τους επιτέθηκε με μαχαίρι κατά την διάρκεια καβγά μέσα στο σπίτι τους στη Νεάπολη του Βόλου μια γυναίκα, αλλά λίγο έλειψε να το πληρώσει με τη ζωή της, καθώς το αιχμηρό όργανο καρφώθηκε στον μηρό της.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον άνδρα και τους γονείς της συζύγου του ζευγαριού, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο δράστης, που ως τότε εξύβριζε και απειλούσε τα πεθερικά του, έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τους επιτέθηκε. Όμως, η σύζυγός του μπήκε στη μέση και το μαχαίρι χτύπησε το μηρό της προκαλώντας της τραύμα βάθους τριών εκατοστών.

Η γυναίκα παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον δράστη και κατέσχεσαν το μαχαίρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE