Τραγωδία στην Πορτογαλία: Πτώση ελικοπτέρου - Τέσσερις νεκροί και ένας αγνοούμενος

Τραγωδία στην Πορτογαλία:  Πτώση ελικοπτέρου - Τέσσερις νεκροί και ένας αγνοούμενος

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας αγνοείται αφού ελικόπτερο που επέστρεφε από αποστολή πυρόσβεσης συνετρίβη στον ποταμού Δούρο, στη βόρεια Πορτογαλία.

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου σώθηκε και νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια.

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη το πέμπτο μέλος της ομάδας.

Στο ελικόπτερο επέβαινε μια ομάδα πέντε ειδικών της Μονάδας Προστασίας και Αρωγής. Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στα συντρίμμια και άλλοι δύο εντοπίστηκαν επίσης νεκροί κοντά στο ουραίο τμήμα του ελικοπτέρου, το οποίο κόπηκε στα δύο, ανέφερε ο διοικητής της λιμενικής αρχής του Δούρου, Ρούι Σίλβα Λαμπρέια.

Εθνικό πένθος

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη το πέμπτο μέλος της ομάδας.

Ο πρωθυπουργός Λουίς Μοντενέγκρο, ο οποίος πήγε στο σημείο της τραγωδίας, είπε στους δημοσιογράφους ότι η αυριανή ημέρα θα είναι ημέρα πένθους για την Πορτογαλία.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE