Αντιμέτωπος με το φάσμα της φυλάκισης ο Μέσι

Αντιμέτωπος με το φάσμα της φυλάκισης ο Μέσι

Αντιμέτωπος με το φάσμα να φυλακιστεί για 22 μήνες είναι ο μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι καθώς τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη δε λένε να σταματήσουν.

Μία ημέρα μετά την απόσυρση των κατηγοριών φοροδιαφυγής και απάτης από την Εισαγγελία, ήρθαν οι νομικοί σύμβουλοι του κράτους για να επαναφέρουν το θέμα. Σύμφωνα με τον οργανισμό των νομικών συμβούλων που εκπροσωπούν το υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας, ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να φυλακιστεί για 22 μήνες και 15 ημέρες.

Σε αντίθεση με τον Εισαγγελέα, ο οργανισμός θεωρεί πως τόσο ο πατέρας του παίκτη Χόρχε Οράσιο όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρέπει να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η κατηγορία αφορά απόκρυψη χρημάτων (4.100.000 ευρώ) στις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2007, 2008 και 2009.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.