ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

61χρονος ιδιοκτήτης pit bull: «Φτηνά τη γλύτωσα…» - Ο ίδιος ζήτησε από τον γείτονα να το σκοτώσει με το κυνηγετικό – Δείτε βίντεο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκύλος επιτέθηκε στον 61χρονο ιδιοκτήτη του από τη Λευκωσία και αυτό φαίνεται από τα σημάδια στο σώμα του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε εντοπίσει την επιθετική του συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια, είχε ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές αλλά κανείς δεν αναλάμβανε σύμφωνα με τον ίδιο να θανατώσει το σκυλί.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτητης στον ΑΝΤ1 από το νοσοκομείο

«Φτηνά τη γλύτωσα που δεν μου έπιασε καμιά καρωτίδα…ενημέρωσα Αστυνομία, Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, κανένας δεν αναλάμβανε να τον σκοτώσει…Μου είπαν από την Προστασία Ζώων ότι είμαι υποχρεωμένος να τον εκπαιδεύσω, και αν δεν εκπαιδεύεται να μου δώσουν χαρτί και να τον σκοτώσουν. Είπα τους, ελάτε πιάστε τον, εγώ δεν του κοντεύω, και να τα πληρώσω. Κανένας δεν ερχόταν. Ούτε από το Δημαρχείο.

Ξύπνησα όπως κάθε μέρα να του βάλω φαγητό και να αλλάξω και τα νερά των άλλων. Επιτέθηκε μου. Άρχισε ο γείτονας να του ρίχνει νερό πάνω από το μπαλκόνι μπας και με αφήσει. Δεν έφευγε. Του είπα πιάσε το όπλο και παίξε το. Έριξε τρεις τέσσερις βολές, αλλά ο σκύλος ήταν ζωντανός ακόμα, ήταν πληγωμένος. Και κατάφερα να διαφύγω. Με έφεραν εχτές στο νοσοκομείο…έκαμα ήδη μια επέμβαση…θέλω κι άλλες…πλαστικές…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παρολίγον σύγκρουση τρένου στην Ελλάδα με δέντρα - Γιατί ξέσπασε φωτιά - Ερωτηματικά για την κατάσταση του σιδηρόδρομου

• «Χρυσός Σεπτέμβρης» - Παιδικός καρκίνος: Πόσα νέα περιστατικά καταγράφονται ετησίως στην Κύπρο και πόσα επιβιώνουν

• Ταξίδια: Ποιους προορισμούς επέλεξαν περισσότερο το καλοκαίρι – Η μικρή πτώση στα οργανωμένα και ο λόγος

• «United by Pride»: Για τρίτη χρονιά στέλνει μήνυμα ειρήνης και επανένωσης - «Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά μαζί»

• Οι λέξεις που αν διαγράψετε από το βιογραφικό σας, θα έχετε σίγουρη επιτυχία

• Κέντρο αίματος: Αρχίζουν από την επόμενη εβδομάδα οι οργανωμένες αιμοδοσίες - Κάλεσμα στο κοινό να συνεχίσει να προσέρχεται για να προσφέρει αίμα



Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

«Ο Γιάννος Κρανιδιώτης, πρότυπο διορατικού πολιτικού, άφησε σημαντική παρακαταθήκη», σημειώνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα 25 χρόνια από τον τραγικό του θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top