Βαριά θλίψη στην ΕΝΠ - Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Παναγή

Βαριά θλίψη στην ΕΝΠ - Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Παναγή

Σε πένθος βυθίστηκε η ΕΝΠ μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παναγή (Καμάρας).

Όπως ανέφερε η ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα σε ανακοίνωση, ο Ανδρέας διετέλεσε διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

«Όλη η οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΕΝΠ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη», ανέφερε η ΕΝΠ.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 17:00 στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE