Υπ. Γεωργίας: Παρατείνεται η έρευνα για πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα

 Υπ. Γεωργίας: Παρατείνεται η έρευνα για πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα

Προχωράμε σε παράταση της έρευνας που διεξάγεται για ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στη χερσόνησο του Ακάμα, δήλωσε την Πέμπτη η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, η κ. Παναγιώτου είπε ότι η έρευνα για ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στον Ακάμα, δεν έχει κατατεθεί, προσθέτοντας ότι «προχωράμε σε παράταση».

Η Υπουργός Γεωργίας σημείωσε ότι περιμένει από την ερευνώσα λειτουργό να της κατατεθούν τα σχετικά έντυπα, προσθέτοντας ότι δεν έχει πάρει τη σχετική αίτηση από εκείνη. «Αντιλαμβάνομαι όμως, μέσα από την προφορική επικοινωνία που έχουμε ότι (Σ.Σ. η ερευνώσα λειτουργός) θα ζητήσει παράταση», ανέφερε καταληκτικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.