Κίνα: Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση - Κλείδωσαν κοριτσάκι στην τουαλέτα για τιμωρία

Κίνα: Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση - Κλείδωσαν κοριτσάκι στην τουαλέτα για τιμωρία

Ένα περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο, έλαβε χώρα στην Κίνα, με δύο επιβάτιδες πτήσης να κλειδώνουν στην τουαλέτα του αεροσκάφους ένα μικρό κορίτσι για τιμωρία.

Οι δύο γυναίκες, που ήταν άγνωστες στην ανήλικη, την οδήγησαν με το ζόρι στις τουαλέτες και την κλείδωσαν εντός, μετά από παρότρυνση της γιαγιάς της, για να τη «νουθετήσουν».

Μάλιστα, η μία από αυτές, η Γκο Τινγκτινγκ, δε δίστασε να τραβήξει και βίντεο, το οποίο δημοσίευσε αργότερα σε κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό φαίνεται η άλλη γυναίκα να λέει στο κορίτσι ότι θα έβγαινε από την τουαλέτα μόνο αν σταματούσε να κλαίει.

Όπως αναφέρει το BBC, το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου σε πτήση της Juneyao Airlines από τη νοτιοδυτική πόλη Γουιγιάνγκ προς Σαγκάη.

Η θέση της εταιρείας

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της, δύο ημέρες μετά, ότι η γιαγιά είχε δώσει συγκατάθεση στις δύο γυναίκες να κλειδώσουν το κορίτσι στην τουαλέτα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ενός έτους, αν και η αεροπορική εταιρεία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες.

Λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και σφοδρές, με πολλούς να επικρίνουν τις γυναίκες για έλλειψη ενσυναίσθησης και «εκφοβισμό» στο παιδί.

«Ήθελα απλώς να ηρεμήσω το παιδί και να αφήσω όλους να ξεκουραστούν», έγραψε στο Douyin, το αντίστοιχο TikTok στην Κίνα, η Γκου ΤινγκΤινγκ, που έθεσε τον λογαριασμό της σε ιδιωτικό status μετά την μαζική κατακραυγή.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE