ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»

Πέθανε η Μαρούλα Θεοφάνους - Θλίψη στις Πάνω Κυβίδες - «Ένας γενναιόδωρος άνθρωπος»

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Πάνω Κυβίδων μετά την είδηση του θανάτου της Μαρούλας Θεοφάνους.

Η Μαρούλα Θεοφάνους διετέλεσε διευθύντρια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Κιβίδων και ήταν σύζυγος του τέως προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιβίδων, κ. Ανδρέα Θεοφάνους.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Κυβίδων, «Η Μαρούλα ευτύχησε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ! Ένας τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος, πάντοτε στις επάλξεις για εθελοντισμό και προσφορά, η σύζυγος πρότυπο, η μητέρα υπόδειγμα, η γιαγιά στήριγμα, η πολυαγαπημένη και αξιόλογη δασκάλα και των δικών μας παιδιών».

Δείτε την ανάρτηση:

Η κοινότητά μας σήμερα θρηνεί την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Η κ. Μαρούλα ευτύχησε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ! Ένας τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος, πάντοτε στις επάλξεις για εθελοντισμό και προσφορά, η σύζυγος πρότυπο, η μητέρα υπόδειγμα, η γιαγιά στήριγμα, η πολυαγαπημένη και αξιόλογη δασκάλα και των δικών μας παιδιών!

Ως Κοινοτικό Συμβούλιο, εκ μέρους όλων των κατοίκων της κοινότητάς μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό ταξίδι στο φώς, αιώνια να είναι η μνήμη σου και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, αγαπημένη μας κ. Μαρούλα!

Η κ. Μαρούλα Θεοφάνους διετέλεσε διευθύντρια του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Κιβίδων και είναι σύζυγος του τέως προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιβίδων, κ. Ανδρέα Θεοφάνους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Εντόπισαν χρυσαφικά και μεγάλο χρηματικό ποσό στις οικίες τους - Τι είπαν για τις κατηγορίες

• «Χρυσός Σεπτέμβρης» - Παιδικός καρκίνος: Πόσα νέα περιστατικά καταγράφονται ετησίως στην Κύπρο και πόσα επιβιώνουν

• Ταξίδια: Ποιους προορισμούς επέλεξαν περισσότερο το καλοκαίρι – Η μικρή πτώση στα οργανωμένα και ο λόγος

• «United by Pride»: Για τρίτη χρονιά στέλνει μήνυμα ειρήνης και επανένωσης - «Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά μαζί»

• Καιρός: Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι στο μενού – Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

• Άντρη Καραντώνη: Γιορτάζει 9 χρόνια γάμου με τον Νεοκλή Σκουρουμούνη - Οι φωτογραφίες και η τρυφερή ανάρτηση



Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Οι πολυάριθμες στρατιωτικές παραβιάσεις από τις δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας έχουν στόχο να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα και να υπονομεύσουν τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, αναφέρει σε επιστολή της προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Μαρία Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top