Πολίτες τρέχουν στην πολεοδομία για νομιμοποίηση αυθαίρετων οικοδομών

Πολίτες τρέχουν στην πολεοδομία για νομιμοποίηση αυθαίρετων οικοδομών

Μεγάλος αριθμός πολιτών κάνει σκέψεις για υποβολή αίτησης για νομιμοποίηση παράτυπων προσθηκομετατροπών. Η διευθύντρια της πολεοδομίας κρίνει ότι θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες.

Αξιοποιώντας τις πολυσυζητημένες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου τον περασμένο Ιούλιο, μεγάλος αριθμός αγοραστών ακινήτων διερευνούν το έδαφος για την υποβολή αίτησης για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας που θα καλύπτει προσθήκες ή επεκτάσεις ή αλλαγές χρήσης στις οποίες προέβησαν χωρίς τη συγκατάθεση των αρμόδιων αρχών.

Το χρονικό περιθώριο για αξιοποίηση των δυνατοτήτων που πρόσφερε το Υπουργικό Συμβούλιο εκτείνεται σε βάθος τετραετίας (Δεκέμβριο του 2019 η τελευταία δυνατότητα για υποβολή αίτησης), όμως πολλοί από τους άμεσα ενδιαφερόμενους θέλουν να κινηθούν με ταχύτητα, αφού κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιες νέες πολιτικές αποφάσεις.

Πηγή: Εφημερίδα «Πολίτης» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Λεμεσό: Ο Σταύρος Δημοσθένους το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ανακοινώνει λεπτομέρειες το απόγευμα η Αστυνομία

Φόνος στη Λεμεσό: Ο Σταύρος Δημοσθένους το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ανακοινώνει λεπτομέρειες το απόγευμα η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, 49 ετών τέως από Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE