Χειροπέδες σε ακόμη ένα 17χρονο για τον ξυλοδαρμό νεαρών έξω από club στον Πρωταρά - Στο κελί για δύο μέρες

Χειροπέδες σε ακόμη ένα 17χρονο για τον ξυλοδαρμό νεαρών έξω από club στον Πρωταρά - Στο κελί για δύο μέρες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες εναντίον νεαρού ηλικίας 17 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και σοβαρού τραυματισμού άλλου 17χρονου το Σάββατο 24 Αυγούστου στον Πρωταρά, υπόθεση για την οποία τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα πέντε άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας «ο 17χρονος συνελήφθη  χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος» και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες.   

Σημειώνεται ότι «σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, 17χρονος δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχε νοσηλείας και την Τρίτη, 27 Αυγούστου, έλαβε εξιτήριο».

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το ΤΑΕ Αμμοχώστου και στη βάση στοιχείων που προέκυψαν, τρία πρόσωπα, ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Οι τρεις  οδηγήθηκαν τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα κράτησής τους για πέντε ημέρες.

Ακόμα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, συνελήφθησαν την Τρίτη, 27 Αυγούστου, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 17 και 18 ετών. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τους για τρεις ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE