Οδηγοί προσοχή: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύχτιων εργασιών - Δείτε που

Οδηγοί προσοχή: Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύχτιων εργασιών - Δείτε που

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και απόψε Τετάρτη, σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Μονής, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, τόσο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, όσο και στην κατεύθυνση προς Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια τους, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200μ. περίπου, η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, 26 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, 30 Αυγούστου. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, για σκοπούς αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE