Υπόθεση 64χρονου: Για 8 μέρες στο κελί - Αντιμετωπίζει συνολικά 6 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Υπόθεση 64χρονου: Για 8 μέρες στο κελί - Αντιμετωπίζει συνολικά 6 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Εναντίον του 64χρονου, που συνελήφθη χθες, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 28/8 διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλλα Χριστοφίδου, το ένταλμα σύλληψης εναντίον του 64χρονου εκτελέστηκε σε νοσηλευτήριο. Ο 64χρονος είχε εισαχθεί για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση που δεν έγινε τελικά για ιατρικούς λόγους και παρέμεινε εκεί μετά από συστάσεις των γιατρών. Δεν πήρε εξιτήριο και γι αυτό η διαδικασία προσωποκράτησης του γίνεται στο νοσηλευτήριο κεκλεισμένων των θυρών λόγω της φύσεως της υπόθεσης.

Σημείωσε ακόμη ότι «τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του δεν αφορούν μόνο τις δύο ανήλικες αλλά και για τη 18χρονη. Συνολικά είναι έξι κατηγορίες. Είναι σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, σεξουαλική παρενόχληση, αρπαγή ανηλίκου από νόμιμη κηδεμονία (Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας), άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας και κοινή επίθεση. Αφορούν δηλαδή και τις δύο ανήλικες, 16 και 17 ετών, και τη 18χρονη».

Κλειδί για την υπόθεση η μαρτυρία της 18χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE