Άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα διασωληνωμένος ο ένας

Άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα διασωληνωμένος ο ένας

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου μέσα από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι γύρω δύο ώρες προηγουμένως, είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ προσώπων, σε σημείο της οδού Καλογραιών στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Στους δύο πρώτους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Ο τρίτος τραυματίας, ηλικίας 30 ετών, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE