Άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα διασωληνωμένος ο ένας

Άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα διασωληνωμένος ο ένας

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου μέσα από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι γύρω δύο ώρες προηγουμένως, είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ προσώπων, σε σημείο της οδού Καλογραιών στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Στους δύο πρώτους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Ο τρίτος τραυματίας, ηλικίας 30 ετών, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE