Χάθηκαν τα ίχνη 26χρονου από το χώρο διαμονής του - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 26χρονου από το χώρο διαμονής του - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Khalil Ramadan, 26 ετών, από την Συρία, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, στη Λεμεσό, από τις 24 Αυγούστου 2024.

Ο 26χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά και μαύρο μούσι. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.