Γιώργος Πλατής: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα - Έτσι έγινε το θανατηφόρο

Γιώργος Πλατής: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα - Έτσι έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Αυγούστου 2024, στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Πλατής, 52 ετών, από τη Λευκωσία.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στη 1.30π.μ. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και το μεταλλικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να αναφλεγεί.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα. Η ταυτότητα του επιβεβαιώθηκε, μετά από επιστημονικές εξετάσεις (εξέταση DNA).

H Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE