Oμαλά εξελίσσεται η κατάσταση στην επαρχία Λάρνακας μετά τις βροχές

Oμαλά εξελίσσεται η κατάσταση στην επαρχία Λάρνακας μετά τις βροχές

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση σε διάφορες κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας, ύστερα από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν το απόγευμα και είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί πλήρως, ο δρόμος που είχε αποκοπεί παρά τη Σκαρίνου έχει δοθεί στην κυκλοφορία ενώ έχει καθαρίσει και ο αυτοκινητόδρομος παρά την Κοφίνου που είχε πλημμυρίσει όταν κατέβηκε ο ποταμός Πεντάσχοινος.

Επίσης τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας κατάφεραν να ανταποκριθούν πλήρως στις εννέα συνολικά κλήσεις που είχαν δεχθεί για άντληση νερών από υπόγεια και πλημμυρισμένους δρόμους στον Άγιο Θεόδωρο, το Μαζωτό, τις Αγγλισίδες και άλλες Κοινότητες.

Ακόμα έγινε κατορθωτό να γίνει απόφραξη των φρεατίων που είχαν κλείσει λόγω της βροχής, των κλαδιών και άλλων ακαθαρσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE