Η Αίγυπτος δεν δέχεται την παρουσία ισραηλινού στρατού στα σύνορά της με τη Γάζα

Η Αίγυπτος δεν δέχεται την παρουσία ισραηλινού στρατού στα σύνορά της με τη Γάζα

Η Αίγυπτος επανάλαβε σήμερα ότι δεν θα αποδεχθεί την παρουσία ισραηλινών δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων της με τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Al Qahera News Tv, που πρόσκειται στις αιγυπτιακές υπηρεσίες πληροφοριών.

Η Αίγυπτος είναι μεσολαβήτρια χώρα στις προσπάθειες για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της οργάνωσης Χαμάς στον παλαιστινιακό θύλακα.

Σύμφωνα με μια υψηλόβαθμη πηγή, την οποία επικαλείται το κανάλι, το Κάιρο διαμήνυσε «σε όλες τις πλευρές» ότι δεν θα δεχθεί την ισραηλινή παρουσία στον αποκαλούμενο Διάδρομο της Φιλαδέλφειας, μια στενή λωρίδα γης μήκους 14,5 χιλιομέτρων στα νότια σύνορα της Γάζας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE