Επείγουσα έκκληση για αίμα: «Βοήθησε να σωθεί η ζωή μέχρι και τριών ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία»

Επείγουσα έκκληση για αίμα: «Βοήθησε να σωθεί η ζωή μέχρι και τριών ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία»

Σε ανακοίνωση προέβη ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, τονίζοντας την ανάγκη για αίμα.

Επείγουσα έκκληση μετά από ανάγκες που εμφανίστηκαν στο Κέντρο Αίματος σύμφωνα με την Προϊστάμενή του, Ανδρούλα Παναγιώτου αναφέροντας ότι «Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την επάρκεια αίματος.... καθώς πολλοί αιμοδότες βρίσκονται τώρα κι αυτή την εβδομάδα σε διακοπές στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Κάθε μέρα υπάρχουν ανάγκες για 300 φιάλες αίματος»

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων Παιδοογκολογικής Μονάδας

«Το αίμα είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές συνανθρώπων μας. Ακόμα και το καλύτερα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, με τον πιο προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο, στην περίπτωση που ένας ασθενής χρειαστεί αίμα. Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από ένα άλλο ανθρώπινο οργανισμό...δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE