Ευχάριστα νέα για την 10χρονη - Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της

Ευχάριστα νέα για την 10χρονη - Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της

Εκτός αναπνευστήρα και σε βελτιωμένη κατάσταση είναι το κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών, το οποίο νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, μετά που εντοπίστηκε αναίσθητο το Σάββατο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «γύρω στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου, λήφθηκε πληροφορία από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, ότι μεταφέρθηκε ανήλικο κοριτσάκι, που είχε ανασυρθεί αναίσθητο από πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά».

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου «μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι είναι ηλικίας 10 περίπου ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο και διέμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για διακοπές με την οικογένεια του. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του η δεκάχρονη διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κρατήθηκε για νοσηλεία».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «το κοριτσάκι βγήκε από τον αναπνευστήρα, είναι ξύπνια και  η κατάσταση της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι βελτιωμένη».

Ανέφερε ακόμα ότι "η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις, μεταξύ άλλων, από άτομα που βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου και είδαν ή αντιλήφθηκαν τι έγινε με το κοριτσάκι, από προσωπικό του ξενοδοχείου καθώς και από ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες η 10χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στην πισίνα του ξενοδοχείου".

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE