Επέβαινε στο όχημα που προσέγγισε τον 64χρονο η 18χρονη - Τέθηκε υπό κράτηση

Επέβαινε στο όχημα που προσέγγισε τον 64χρονο η 18χρονη - Τέθηκε υπό κράτηση

Διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 18χρονης ύποπτης, για την υπόθεση ληστείας 64χρονου, από νεαρά άτομα, την περασμένη Τρίτη, στη Λεμεσό.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο ανήλικές, 16 και 15 χρόνων, που επίσης τελούν υπό κράτηση.

Αρχικά είχε συλληφθεί η 15χρονη, την οποίαν ο παραπονούμενος γνώριζε και που, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, τού είχε γνωρίσει πρόσφατα την 16χρονη, η οποία τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου, ζητώντας του να μεταβούν για φαγητό.  

Αφού μετέβηκαν σε ταχυφαγείο, η 16χρονη φέρεται να του ζήτησε να μεταβούν πίσω από το υποστατικό, για να συναντηθούν με την 15χρονη. Τον χώρο προσέγγισε όχημα, στο οποίο φέρεται να επέβαινε η 15χρονη και η 18χρονη, μαζί με δυο νεαρούς άνδρες, ένας εκ των οποίων φέρεται να επιτέθηκε στον 64χρονο με σπρέι και ακολούθως να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, αποσπώντας του το πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ και την ταυτότητα του.

Εναντίον της 18χρονης καθώς και των δυο ανήλικων κοριτσιών, που τελούν ήδη υπό κράτηση, διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της ληστείας, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις για εξασφάλιση των στοιχειών των δυο άλλων νεαρών προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE