Πρόεδρος ΑΗΚ: Προς εργοδότηση τεχνικού συμβούλου για τερματικό ΦΑ η ΕΤΥΦΑ

Πρόεδρος ΑΗΚ: Προς εργοδότηση τεχνικού συμβούλου για τερματικό ΦΑ η ΕΤΥΦΑ

Συνεδριάζει στις 10:00 της Τρίτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) για το θέμα του τερματικού φυσικού αερίου στο Βασιλικό.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Αντιπρόεδρος της ΕΤΥΦΑ και Πρόεδρος της ΑΗΚ Γιώργος Πέτρου είπε ότι «αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε με την απόφαση να βγούμε σε προσφορές για εργοδότηση τεχνικού συμβούλου (Project Manager) για το έργο του τερματικού».

«Έχει ήδη συνταχθεί το κείμενο της προσφοράς και αύριο θα το εγκρίνει το Διοικητικό Συμβούλιο», σημείωσε.  

Ο κ. Πέτρου είπε ότι αυτό είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα που αφορά το έργο και πρόσθεσε πως «ο τεχνικός σύμβουλος θα καθοδηγεί την ΕΤΥΦΑ και θα παρακολουθεί τους εργολάβους».

Είπε ακόμη ότι μετά την προσφορά για τον τεχνικό σύμβουλο η ΕΤΥΦΑ θα προχωρήσει και με προσφορές για εργολάβους του έργου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE