Η αποβολή του Σεσί μπλόκαρε τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη με ανατροπή στο «Αλφαμέγα»!

Η αποβολή του Σεσί μπλόκαρε τον Απόλλωνα και η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη με ανατροπή στο «Αλφαμέγα»!

Μία... άλλη ΑΕΚ στο Β' ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της λόγω της αποβολής του Σεσί Ντ' Αλμέιδα στο 45΄+4΄, πέτυχε δύο γκολ με τους Εκπολό και Γκάμα στο 70΄ και 80΄ αντίστοιχα, ανέτρεψε το 1-0 του Α' ημιχρόνου και πήρε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-2, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, έλεγξε πλήρως το ρυθμό και δεν απειλήθηκε από την ΑΕΚ η οποία είχε προβληματική ανασταλτική λειτουργία, με τραγικά λάθη, ενώ υστέρησε και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε ένα γκολ με τον Μάρκες στο 21ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αψυχολόγητο λάθος του Εκπολό, ενώ στο 30΄ έχασε πέναλτι με τον Σαγκάλ, με τον Αθανασιάδη να «ψωνίζει» τον παίκτη του Απόλλωνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE