Λάρισα: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σταμάτησε στον τοίχο αυλής σπιτιού στη Μάνδρα

Λάρισα: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σταμάτησε στον τοίχο αυλής σπιτιού στη Μάνδρα

Καθαρά από θέμα τύχης αποφεύχθηκαν δυσάρεστα γεγονότα στην Μάνδρα Λάρισας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο αυλής σπιτιού του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε σε σημείο του δρόμου, για να μαζέψει σύκα, χωρίς να ασφαλίσει το όχημα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί στο δρόμο για περίπου 100 μέτρα και να σταματήσει πάνω στον τοίχο του σπιτιού που βρίσκεται από την δεξιά πλευρά του δρόμου.

Το ευτύχημα ήταν, ότι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο, ούτε στην αυλή του σπιτιού που σταμάτησε το όχημα. Οι ζημιές ήταν μόνο υλικές για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και τον τοίχο του σπιτιού. Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό της Μάνδρας που ανήκει στον Δήμο Λαρισαίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE