Θέλετε να δουλέψετε για τον Έλον Μασκ; Ψάχνει εργαζόμενους για την εκπαίδευση του ρομπότ Optimus

Θέλετε να δουλέψετε για τον Έλον Μασκ; Ψάχνει εργαζόμενους για την εκπαίδευση του ρομπότ Optimus

Εργαζόμενους για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση του ανθρωποειδούς ρομπότ Optimus, ψάχνει ο Έλον Μασκ της Tesla, χρησιμοποιώντας στολές καταγραφής κίνησης και μιμούμενοι τις ενέργειες που αναμένεται να εκτελεί το ρομπότ!

Η θέση αυτή, που διαφημίζεται ως «Data Collection Operator» στην ιστοσελίδα καριέρας της Tesla, προσφέρει αμοιβή που φτάνει τα 48 δολάρια την ώρα και απαιτεί από τους εργαζομένους να περπατούν για περισσότερες από επτά ώρες την ημέρα, μεταφέροντας βάρος έως και 30 κιλά και φορώντας headset εικονικής πραγματικότητας, για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Οι υποψήφιοι πρέπει, επίσης, να έχουν ύψος μεταξύ 1,70 και 1,80 μέτρων, πιθανότατα για να ταιριάζουν με το προβλεπόμενο ύψος του Optimus, το οποίο υπολογίζεται στα 1,73 μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Business Insider, η Tesla έχει ήδη προσλάβει πάνω από 50 εργαζομένους για αυτήν τη θέση τον τελευταίο χρόνο.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .