Διάσωση σκύλου στη Σωτήρα - Έπεσε σε λαγούμι 12 μέτρων

Διάσωση σκύλου στη Σωτήρα - Έπεσε σε λαγούμι 12 μέτρων

Στη διάσωση σκύλου ο οποίος έπεσε σε λαγούμι βάθους δώδεκα μέτρων στη Σωτήρα, προχώρησε σήμερα (25/8) το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης, ανταποκρίθηκε το απόγευμα σε περιστατικό που αφορούσε τη διάσωση σκύλου ο οποίος έπεσε σε λαγούμι βάθους 12 μέτρων περίπου, στην περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος Σωτήρας, του Δήμου Αγίας Νάπας.

Το άνοιγμα καλύφθηκε προσωρινά, ενώ το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ενημερώθηκαν σχετικά και μόνιμη κάλυψη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .