Τρίχρονο κοριτσάκι διακόπτει στρατιωτική εκδήλωση -Τρέχει και αγκαλιάζει τον πατέρα της (Βίντεο)

Τρίχρονο κοριτσάκι διακόπτει στρατιωτική εκδήλωση -Τρέχει και αγκαλιάζει τον πατέρα της (Βίντεο)

Το τρίχρονο κοριτσάκι είχε να δει οκτώ μήνες τον μπαμπά της και δεν μπορούσε να περιμένει λεπτό παραπάνω.

Η μικρή κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής υποδοχής στρατιωτικών στο Κολοράντο, έτρεψε να αγκαλιάσει τον πατέρα της, ο οποίος μόλις είχε γυρίσει από το Κουβέιτ.

Το βίντεο που έγινε αμέσως viral στα social media, την δείχνει να διασχίζει όλο το γήπεδο τρέχοντας και να αγκαλιάζει σφιχτά τον πατέρας της, ο οποίος βρισκόταν στη σειρά μαζί με άλλους στρατιώτες.

«Ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη και θα κάνω τα πάντα για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς. Ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στο σπίτι του την ημέρα που η κόρη του θα έκλεινε τα 3 και το κατάφερε.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE