Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά από κεραυνό στη Γαλάτα

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά από κεραυνό στη Γαλάτα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου, 2024 και ώρα 13:40, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από κεραυνό σε περιοχή της κοινότητας Γαλάτας της επαρχίας Λευκωσίας.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων του Τμήματος Δασών ήταν άμεση με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 14:15.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE