Ολοκληρώθηκε η κηδεία του Ντελόν στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι - Χωρίς κινητά και φωτογραφίες οι 40 παρευρισκόμενοι

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του Ντελόν στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι - Χωρίς κινητά και φωτογραφίες οι 40 παρευρισκόμενοι

Στον κήπο της εξοχικής του κατοικίας, θα ταφεί σήμερα ο Αλέν Ντελόν, σε κλίμα «απόλυτης ιδιωτικότητας», σύμφωνα με την επιθυμία των τριών παιδιών του.

Μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα 40 ατόμων έχει προσκληθεί στην τελετή που ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το BFMTV και έχουν λάβει εντολή να μην τραβήξουν φωτογραφίες και να σφραγίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε πλαστικές σακούλες. Επιπλέον, η τοπική νομαρχία απαγόρευσε την πτήση αεροσκαφών και drones πάνω από τον χώρο της ταφής.

Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 88 ετών, είχε ζητήσει ρητά να μην υπάρξει εθνικός φόρος τιμής, επιμένοντας ότι ήθελε να ταφεί «όπως οποιοσδήποτε άλλος».

Μετά από σχετική ειδική άδεια από τον τοπικό νομάρχη, ο Ντελόν θα ταφεί στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο La Brûlerie, το κτήμα στην κοινότητα Ντουσί του Λουαρέ, 85 μίλια νοτιοανατολικά του Παρισιού, το οποίο αγόρασε τη δεκαετία του 1970, ενώ εκεί έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά. Το παρεκκλήσι βρίσκεται στο κτήμα των σχεδόν 300 στρεμμάτων, μεγάλο μέρος του οποίου είναι δασική έκταση, όπου ο Ντελόν έθαψε τουλάχιστον 35 από τα κατοικίδια σκυλιά του.

Ο Ντελόν είχε ζητήσει να ταφεί μαζί του και ο σύντροφός του «στο τέλος της ζωής του», ένα βελγικό μαλινουά που ονομαζόταν Λούμπο. Μετά από διαμαρτυρίες των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων, τα τρία παιδιά του ηθοποιού, ο Άντονι, 59 ετών, η Ανούκα, 33 ετών, και ο Αλέν-Φαμπιέν, 30 ετών, συμφώνησαν να κρατήσουν ζωντανό τον σκύλο εντός της οικογένειας.

Δεν είναι σαφές ακόμα ποιος θα κρατήσει τον Λούμπο και πού, καθώς τα τρία παιδιά έχουν εμπλακεί σε μια πικρή δημόσια διαμάχη για τον πατέρα τους τους τελευταίους μήνες.

Επιπλέον, η οικογένεια απαγόρευσε στη σύντροφο του Ντελόν τα τελευταία χρόνια της ζωής του, την 66χρονη Χιρόμι Ρόλιν, να παρευρεθεί στην ιδιωτική τελετή, όπως αποκάλυψε η ίδια. Εξάλλου, τα παιδιά του ηθοποιού είχαν απομακρύνει την 66χρονη από το σπίτι της οικογένειας τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους.

Ο Ντελόν είχε επίσης ζητήσει να τελεστεί νεκρώσιμη λειτουργία από τον 82χρονο καθολικό ιερέα Μονσινιόρ Ζαν-Μισέλ Ντι Φάλκο, πρώην επίσκοπο στη νοτιοανατολική Γαλλία και μακροχρόνιο φίλο του. Ο Ντι Φάλκο επέβλεψετο 2017 την κηδεία της ηθοποιού Μιρέιγ Νταρκ, συντρόφου του Ντελόν μεταξύ 1968 και 1983 και της γυναίκας που περιέγραψε ως «τον έρωτα της ζωής μου». Βοήθησε επίσης στην κηδεία του πρώην προέδρου Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν το 2020.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE