Τραγωδία στη Νέα Μαγνησία: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγωδία στη Νέα Μαγνησία: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία όταν την παρέσυρε τρένο και τη διαμέλισε.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 14:00, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στο ύψος των Διαβατών και παρασύρθηκε από μηχανή αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Η γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και τα πρώτα στοιχεία λένε ότι πήδηξε τα κάγκελα με σκοπό να κόψει δρόμο και να φτάσει στην απέναντι μεριά. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο έφτασε άμεσα μοτοσυκλέτα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα είχε καταλήξει.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε διάβαση και η γυναίκα διαμελίστηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE