Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από τροχαίο δυστύχημα ο 54χρονος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής.

Η τραγική είδηση δημοσιοποιήθηκε από το ΑΠΟΕΛ αναφέροντας ότι, «ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών. Ένα γεγονός που συγκλονίζει για έναν άνθρωπο που συνέδεσε την ζωή του με επιτυχίες της ομάδας μας, στο ποδόσφαιρο Σάλας. Διετέλεσε προπονητής στο ΑΠΟΕΛ Futsal το 2013-2015, Τεχνικός Διευθυντής το 2015-2016 και προπονητής 2017-2018, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελα και 1 Super Cup. Αιωνία του, η μνήμη»

Δείτε τη ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE