ΚΕ: Στη δημοσιότητα η επιστολή για διορισμούς σε ημικρατικούς - «Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις»

ΚΕ: Στη δημοσιότητα η επιστολή για διορισμούς σε ημικρατικούς - «Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις»

Σε ανάρτηση της επιστολής, ημερομηνίας 13 Αυγούστου 2024 που στάλθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με τους διορισμούς μελών σε ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών προχώρησε το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ» σημειώνοντας ότι η επιστολή δεν ήταν ούτε διαβαθμισμένη αλλά και σε κανένα σημείο δεν αναφερόταν ότι τα βιογραφικά είναι «απόρρητα».

Ο κ. Λετυμπιώτης σημειώνει ότι «προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και των -αυτονόητων- γεγονότων, πιο κάτω (παρουσιάζεται) αυτούσια η επιστολή που στάληκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με τους διορισμούς μελών σε ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνει ότι η επιστολή δεν ήταν ούτε διαβαθμισμένη αλλά και σε κανένα σημείο δεν αναφερόταν ότι τα βιογραφικά είναι «απόρρητα». Η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται σε όλους τους αντίστοιχους διορισμούς, προσθέτει.

«Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να εξαλείψουν τα προφανή με εντυπώσεις και εξακολουθούν εργολαβικά και συνειδητά να αγνοούν την αλήθεια και να παραπληροφορούν», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Λετυμπιώτης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE