Εντυπωσιακό: Η πρώτη μπαλαρίνα που χόρεψε ποτέ στον Βόρειο Πόλο - Βίντεο

Εντυπωσιακό: Η πρώτη μπαλαρίνα που χόρεψε ποτέ στον Βόρειο Πόλο - Βίντεο

Μια εκπληκτική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε μια ερασιτέχνης μπαλαρίνα ονόματι Daria Penteva και έγινε έτσι η πρώτη μπαλαρίνα που χόρεψε ποτέ στον Βόρειο Πόλο!

Ο χορός πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας του «Polar Travel Club» με την μπαλαρίνα να χορεύει τον «θάνατο του κύκνου», σκηνή από τη «Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, με φόντο το πυρηνικό παγοθραυστικό «50 Let Pobedy».

Η ίδια φυσικά έκανε ρεκόρ μιας και δεν έχει ξαναγίνει παρόμοιος χορός από μπαλαρίνα στο Βόρειο Πόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE